Het boek “De Burn-out specialist, in 10 stappen uit je burn-out”

Mijn boek getiteld De Burn-out Specialist, in 10 stappen uit je burn-out is eind oktober 2017 uitgekomen.

Waarom is het zinvol om dit boek te lezen?

Het boek is een praktisch handboek dat jou stap voor stap uit jouw burn-out leidt ondersteund met theorie. Ook voor mensen die op weg zijn naar een burn-out is het boek zinvol om te lezen. Voor mensen zoals ik die sensitief zijn en vanaf kleins af aan overleefstrategieën hebben opgebouwd vanuit gezin van herkomst, als Kind geen goede hechting hebben ervaren met hun moeder, bepaalde karaktereigenschappen bezitten en maskergedrag hebben ontwikkeld om zich staande te houden in het leven, is de kans om in een burn-out te geraken vele malen groter.

De inhoud van het boek bevat verder inspirerende verhalen vanuit mijn eigen thuissituatie, waarin je jezelf kan herkennen en inzicht krijgt in de onderliggende oorzaken van jouw burn-out. Ook wordt beschreven welke stappen ik heb gezet om oude valkuilen en patronen die ik tegenkwam te herkennen en op den duur los te laten. Na het overwinnen van twee burn-outs ben ik een liefdevoller leven gaan leiden met meer plezier en geluk en ben ik uiteindelijk gaan doen wat ik echt leuk vind. Dat gun ik jou ook.

Een reactie van een Belgische lezeres: "dit is het boek waar ik al jaren zat op te wachten: duidelijk, gestructureerd, handige tips, geen overvloed (daar hebben burn-outers geen behoefte aan), helder, goede lay-out, kortom: volledig. Niets op aan te merken, dat is al heel zeldzaam voor mij. Dit zouden alle dokters en hulpverleners moeten lezen. Dus heel blij met jouw boek! Intussen ook jouw website gevonden.........DANKJEWEL en een mooi leven!!!"

Verschijning boek

Het boek is op 29 oktober 2017 gelanceerd en kost €13,95 excl. verzendkosten. Indien je het boek wilt bestellen, laat dan onderstaand je naam en je email adres achter of surf naar de volgende link: https://www.bol.com, zoeken op laurna.

Recensie:

Lees wat andere mensen van het boek vinden:
https://www.managementboek.nl/boekblog/recensies/7096/de_burn_out_specialist

Percentage van opbrengsten van het boek naar een goed doel

Een deel van de opbrengsten van het boek zal naar Stichting Het Vergeten Kind gaan. Deze Stichting ligt mij aan mijn hart, omdat ik als Kind veel momenten heb gekend waarin ik me eenzaam en alleen heb gevoeld binnen het gezin waar ik vandaan kom. Twee emotioneel afwezige ouders, mijn vader doordat hij altijd aan het werk was en mijn moeder omdat zij door twee ziektes niet voor mij heeft kunnen zorgen. Daarin ligt ook mijn grootste geschenk, namelijk dat zij door de manier waarop zij overleefden mij hebben laten zien om niet voor overleven te kiezen, maar voor leven, voor plezier en voor mijn eigen geluk. Soms gaat dat gepaard met tegenslag, echter door hen heb ik geleerd nooit op te geven en door te blijven zetten, ook na hun verlies, om uiteindelijk mijn kennis en inzichten over het omzetten van de overleef modus naar de leefmodus door te geven aan anderen.

Ja, ik ontvang graag het boek:

Bestelformulier


  • Velden met * zijn verplicht in te vullen.